logo

PHYSIOINNOVATION™ // SPORT PERFORMANCE CONSULTING // BIKE FITTING // VIRTUEL COACHING // ALPCAMPS

PHYSIOINNOVATION™

BIKE FITTING | VIRTUEL SPORTSCOACHING | HØJDETRÆNING | TRÆNING I ALPERNE

PHYSIOINNOVATION

MyoKinematics | BIKE FIT

MyoKinematics er et BIKE FITTING koncept udviklet af PHYSIOINNOVATION™. Bike Fitting konceptet er valgt og benyttet individuelt af cykelryttere på pro-touren samt pro-triatleter | SE MERE HER & BOOK HER

THE KINETIC & BODY INTELLIGENCE BIKE FIT

Et MyoKinematics fit handler om at forene din krop så enkelt som muligt med cyklen og lære dig effektivitet via virtuelle tekniktræningsprogrammer & webinars. Du har ligeledes mulighed for at deltage på cykeltræningsrejser med workshops til at prøve det hele af i den rigtige verden sammen med fysisk testing i Alperne! Vores mål er at du er komfortabel, powerfuld og skadesfri på samme gang, men fremfor alt at øge din kropsbevidsthed, bevægekvalitet og indlæring, det vi kalder for BODY INTELLIGENCE.

KINETIC BIKE FITTING

Vi forener brugen af high-end VibroMyoGraphy teknologi og sportsvidenskabelig knowhow til en af verdens mest omfattende muskulært baserede bike fit protokoller (kinetik). Vi ønsker at levere den mest kvalitative BIKE FITTING metode der er på markedet. Inden et MyoKinematics fit foretages altid en sportsmedicinsk og idrætsfysioterapeutisk undersøgelse, der grundlægger din fysiske & biomekaniske kapacitet på cyklen, for at du skadesfri kan få øge din effektivitet og WATT output.

BODY INTELLIGENCE FIT

Et MyoKinematics fit baseres og bakkes op af virtuelle træningsprogram der giver dig rådgivning omkring tekniktræning og en effektivere brug af din krop på cyklen. For at vi kan tilbyde endnu mere kvalitet, indeholder MyoKinematics konceptet virtuelle webinars og træningsprogrammer omkring vores helt unikke træningsmetode kaldet 5KineticGears, der lærer dig at bruge muskelfibre du ikke troede fandtes på en cykel. Vi arbejder med at rådgive dig til at øge kropsbevidstheden og dermed få åbnet op for den mængde WATT du i realiteten godt kan træde. Det er hvad vi kalder BODY INTELLIGENCE FIT.

WEBINARS

Dernæst går vi et skridt videre og rådgiver dig i hvordan du yderligere kan øge din performance via webinars og træningsprogramlægning via TrainingPeaks™. MyoKinematics konceptet er valgt individuelt af PRO Cykelryttere & Triatleter | KONTAKT OS FOR BOOKING

 

 

PHYSIOINNOVATION

VirtualSportsCoaching.com

VirtualSportsCoaching.com er den virtuelle coaching platform udviklet af PHYSIOINNOVATION™. Her kan du møde vores trænere virtuelt og få ”one to one” coaching gennem Skype. Vi kan sikre dig en KVALITATIV SPORT PERFORMANCE CONSULTING, der er SKRÆDDERSYET til dig.

5KineticGears

VirtualSportsCoaching.com er også platformen hvor du kan få tilgang til webinars i trådteknik & træningskonceptet der bruges af Fitnessdk BIKE elite 2012/13 som forberedelse til La Marmotte og Dolomitterne 2013.

One-to-one coaching

Før vi mødes på Skype™ og coacher dig i både personlig udvikling performance, bedes du udfylde en omfattende SPORT PERFORMANCE FORMULAR. Via Skype™ sessions inspirerer vi dig i din træning og tilgang til hverdagen og leverer relevant viden om ernæring, målsætning, mental og fysisk træning. Alt dette er relevant for dig, da vi gennem SPORT PERFORMANCE FORMULAREN ved præcis hvor vi skal sætte ind.

Vores rådgivning er helt personligt designet til dig som atlet, uanset niveau. Baseret på VIRTUEL rådgivning og Sport Performance sessionerne via Skype™ får du tilrettelagt et personligt træningsprogram med struktur gennem TrainingPeaks™, Team Sky’s foretrukne træningsplatform.

Få en TrainingPeaks™ konto med os som din coach, kontakt os for mere info og månedsplanlægning.

WEBINARS

VirtualSportsCoaching.com giver dig også mulighed for at tilmelde dig månedlig VIRTUELLE WEBINARS. Her kan du få tilgang til sport performance rådgivning på video (Dansk/Engelsk). Du får adgang til webinars omhandlende ernæring, teknisk træning, biomekanik og bevægelse, performance og mental træning.

HIGH PERFORMANCE

PHYSIOINNOVATION™ har en solid sportsvidenskabelig baggrund indenfor højdetræningsrådgivning med over 10 års erfaring fra Chamonix Mont Blanc med rådgivning af udholdenhedsatleter samt bjergbestigere der både træner til Mont Blanc men også Himalaya ekspeditioner..

HØJDETRÆNINGSVEJLEDNING

Vi tilbyder virtuel Sport Performance Consulting i højdetræningsmetoder til i af atleter og professionelle i bjergene (bjergguider, bjergbestigere). Vi kan til og med organisere dropshipping af højdetræningsudstyr og individuelle løsninger designet til atleten der vil have en ekstra edge.

Skab en TrainingPeaks™ konto med os som din coach, kontakt os for mere info.

PHYSIOINNOVATION

AlpCamps Sports Institute

PHYSIOINNOVATION™, teamet bag AlpCamps Sports Institute, tilbyder skræddersyede træningslejre for udholdenhedsatleter | #CardioAllYear | CYKLING | TRIATLON | MOUNTAINBIKE | VINTERSPORT. Vi leverer sammen med vores gæste coaches individuelt tilpassede træningslejre for udholdenhedsatleter i Alperne.

TEKNIK & MENTAL TRÆNING

Vi inspirerer dig og din gruppe med viden, coaching, inspiration og storslået fysisk og mental træning i de spektakulære Alper. Kom og få personlig træning i de mytiske Alper med PHYSIOINNOVATION™ teamet som dine lead coaches. Få mere inspiration på facebook.com/alpcamps og kontakt os for at booke dit personlige ophold enten alene eller i gruppe.

PHYSIOINNOVATION™ leverer både skræddersyede og mere simple coaching ophold i Alperne. Hold øje med vores facebook side under “begivenheder” samt følg med i vores nyhedsbrev. Du kan vælge mellem flere typer af opholdspakker, både simple og meget tilpasset. KONTAKT OS og slut jer til os på facebook.com/alpcamps

SufferCamps KONCEPTET

Har du svært ved at få tid i hverdagen til at arbejde med detaljerne i din sport og fremfor alt blive bedre i bjergene? Nu har du muligheden for at tage 4 dage i Alperne med fuld fokus på at optimere din præstation. Det er intensivt og det effektivt. På de 4 dage tør vi godt garantere, at du vil rykke dig så meget og få så meget viden, at det ville have været nærmest umuligt at gengive den samme proces i hverdagen. Og så får du samtidig nogle helt unikke, sjove og udviklende dage i et af verdens smukkeste områder. SE MERE PÅ ALPCAMPS.DK

TEAMBUILDING

Vi har tilbyder flere forskellige muligheder for dig at komme til Alperne og træne med os, deltage i workshops, teambuilding og motionsløb. Vi har fire pakkeløsninger som du kan vælge som enkeltstående atlet eller i gruppe/firma.

SE MERE PÅ ALPCAMPS.DK

 

PHYSIOINNOVATION | SPORT PERFORMANCE | Kvalitativ & Innovativ Sport Performance Consulting | BIKE FIT | HØJDETRÆNING | COACHING | AlpCamps

FØLG OS

TEAMBUILDING & SPORTSREJSER I ALPERNE

AlpCamps Sports Institute | facebook